Laskonka

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Reklama - Tvoj príspevok sa načítava 10 (Preskoč reklamu - klikni!)
gravírovanie
Zákusky laskonky sú z bielkovo -orieškových plátkov a kávového krému.

Recept:
6 ks vaječný bielok
100 g kokos
400 g kryštálový cukor
KRÉM:
150 g kryštálový cukor
100 ml voda
400 ml mlieko
2 balíčky Zlatý klas
250 g Hera
Bielky s kryštálovým cukrom šľaháme vo vodnom kúpeli nad parou do tuhej peny cca 15 minút. Necháme mierne vychladnúť a primiešame kokos. Na plech si dáme papier na pečenie a pomocou šablóny tvarujeme laskonky. Pečieme pri teplote 115 stupňov približne 30 minút.
PLNKA: Cukor upálime na karamel, zalejeme vodou a necháme rozvariť. V mlieku si rozmiešame Zlaté klasy, vylejeme do karamelu a uvaríme puding. Necháme vychladnúť a do studeného pridáme margarín. Dôkladne vyšľaháme.
Game info
Dátum pridania:
10-04-2013

3046 x zobrazené Laskonka
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook