Zákusok venček

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Reklama - Tvoj príspevok sa načítava 10 (Preskoč reklamu - klikni!)
gravírovanie
Zákusok v tvare venčeka z odpaľovaného cesta plnený pudingovým krémom a šľahačkou.

Recept:
SUROVINY:
3,75 dl voda
150 g palmarín
300 g hladká múka
1 štipka soľ
6 ks vajce
PLNKA:
430 ml mlieko
1 balíček Zlatý klas
podľa chuti cukor
podľa chuti maslo

Cesto: Všetko dať variť. Rýchlo miešať, aby neprihorelo. Potom primiešame 6 vajec. Cez vrecko urobíme venčeky a dáme upiecť. Rúru počas pečenia neotvárať!!
Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo s cukrom.
Venčeky prekrojíme a naplníme krémom. Posypeme práškovým cukrom. Ja na to robím ružovú cukrovú polevu (práškový cukor, bielko, červené potravinárske farbivo - vymiešať).
Game info
Dátum pridania:
10-04-2013

2131 x zobrazené Zákusok venček
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook